Göm menyn

Skicka in reseräkning/arvodesblankett

Du som ännu inte har lämnat in reseräkning eller arvodesblankett för din avklarade hemmissionering under läsåret 19/20 kommer nu att få göra det digitalt då vår hemmissioneringsmottagning inte beräknas öppna igen innan sommaren.

Även du som redan hade köpt biljett till en hemmissionering som blev inställd (och som skulle ha genomförts efter den 13/3) fyller i och skickar in en reseräkning. Detta gäller dock endast för biljetter köpta fram till den 13/3. Ange i mejlet vilken skola du skulle besökt, samt vilket datum som besöket var inplanerat till.

Samtliga reseräkningar/arvodesblanketter ska vara inskickade till hemhem@liu.se senast 19 maj 2020.

Reseräkning

Blanketten finns här (pdf). För dig som vill ha reseersättning för dina biljettutlägg.

 • Fyll i alla gulmarkerade fält.
 • Kom ihåg att kryssa i att du har registrerat ditt bankkonto hos Swedbank. Om du inte redan har gjort det så går du in och registrerar det här – och kryssar sedan i rutan på blanketten.
 • På sida 2 fyller du i vilken ort du har rest till och beloppet för hur mycket varje väg kostade.
  Så här kan det se ut:
  Linköping – Mora   256 kr
  Mora – Linköping   310 kr
 • Spara ner reseräkningen på din enhet och skicka den ifylld med e-post tillsammans med samtliga biljetter (och kvitton - om uppgift om själva kostnaden saknas på biljetter) till hemhem@liu.se senast 19 maj 2020.

Tänk på att kontrollera dina digitala biljetter innan du skickar in dem så att det går öppna filerna och att all info finns med.

Om du har biljetter som du bara har i pappersform så går det bra att fota dem med mobilen och bifoga filen med e-postmeddelandet. Tänk på att samtliga uppgifter på biljetten måste synas på fotot.

Observera att endast resor där biljetter finns bifogade kommer att ersättas.

Arvode

Blanketten finns här (pdf). För dig som vill ha ett arvode på 300 kr istället för reseersättning.

 • Fyll i gulmarkerade fält (personuppgifter).
 • Kom ihåg att kryssa i att du har registrerat ditt bankkonto hos Swedbank. Om du inte redan har gjort det så går du in och registrerar det här – och kryssar sedan i rutan på blanketten.
 • Spara ner arvodesblanketten på din enhet och skicka den ifylld med e-post till hemhem@liu.se senast 19 maj 2020.
   

Sidansvarig: maria.gardenstal@liu.se
Senast uppdaterad: 2020-04-28