Göm menyn

Middagen

MiddagenEfterföljande middag den 27 november 2021 kommer att hållas i Restaurang Garden på Konsert och Kongress.

Antal gäster

Till middagen strävar vi efter att varje diplomand ska kunna delta på middagen med sina gäster. Varje diplomand får bjuda med max 3 gäster och det totala antalet middagsgäster är 500.

Eftersom middagslokalen har ett begränsat antal sittplatser kan vi dock inte garantera att alla får plats. Principen "först till kvarn" gäller och när maxantalet är uppnått kan vi inte erbjuda fler att delta på middagen. Vi meddelar via anmälningsbekräftelsen som skickas via mejl om man fått plats på middagen eller inte.

Bordsplacering

Bordsplacering gäller vid sittningen och vi försöker placera diplomander med sällskap från samma utbildning tillsammans. Diplomanderna sitter också tillsammans med sin familj.

Middagen

Middagen, en sittning med klass skall vara studentikos och leds av två toastmastrar (studenter från LiTH). Under middagen blir det underhållning i form av gyckel, musik och tal av universitetsanknutna studenter, alumner och lärare. Vi öppnar dörrarna till middagssalen 18.00 och börjar 18.15. Tid för middagen cirka 3 timmar.

Meny 2021

Förrätt
Ostpaj serveras med sikrom, rödlök och creme fraiche samt liten örtsallad.
Varmrätt
Svensk helstekt ryggbiff med östgötska rotsaker och små tomater. Till
detta serveras potatisgratäng och en mustig rödvinsreduktion.

Vegetariskt alternativ
Förrätt
Ostpaj serveras med tångrom, rödlök och oatly fraiche samt liten örtsallad.

Varmrätt
Citrusmarinerad portabellasvamp med gräddstuvad jordärtskocka och
tryffeldoftande röstirulle.

  • Vin med/utan alkohol eller annan dryck kan väljas till maten.
  • Kaffe eller te med chokladpralin avslutar middagen.

Kostnad

I priset för middagen (2021) ingår 1 glas cider till "minglet", 1 glas vin till förrätten och 1,5 glas vin till varmrätten, kaffe/te med pralin samt underhållning. Vuxna; 695:- (utan alkohol 645:-), barn och ungdomar upp till 12 år; 250:-. 

Nattmingel och dans

Efter middagen fortsätter baren att hålla öppet och det blir musik till studenternas egna band nämligen I, M och Y-banden. Här kan vi förvänta oss spontandans, nätverkande, tempo, skratt och mycket glädje!


Sidansvarig: ann-kristine.jarrendahl@liu.se
Senast uppdaterad: 2021-11-21