Göm menyn

Middagen

MiddagenEfterföljande middag den 30 november 2019 kommer att hållas i Restaurang Garden på Konsert och Kongress.

Antal gäster

Till middagen strävar vi efter att varje diplomand ska kunna delta på middagen med sina gäster (max fem gäster exklusive diplomanden). Har du önskemål om fler medbjudna gäster kan vi placera dem på en reservlista och i mån av plats erbjuda middagsplats även till dem.

Eftersom middagslokalen har ett begränsat antal sittplatser kan vi dock inte garantera att alla får plats. Principen "först till kvarn" gäller och när maxantalet är uppnått kan vi inte erbjuda fler att delta på middagen. Vi meddelar via anmälningsbekräftelsen som skickas via mejl om man fått plats på middagen eller inte.

Bordsplacering

Bordsplacering gäller vid sittningen och vi försöker placera diplomander med sällskap från samma utbildning tillsammans. Diplomanderna sitter också tillsammans med sin familj.

Sittningen

Middagen, en sittning med klass skall vara studentikos och leds av två toastmastrar (studenter från LiTH). Under middagen blir det underhållning i form av gyckel, musik och tal av universitetsanknutna studenter, alumner och lärare.

Meny 2019

Bokas i september, nedan finns 2018 års meny:

Förrätt - tre minirätter

Amadinestubbe toppad med rökt creme fraiche samt sikrom.
Getost med rostade pinjenötter.
Rökt laxterrin på rågbröd.

Vegetarisk/ vegansk förrätt

Amadinestubbe toppad med oatleycreme och tångrom.
Tofufeta med rostade piñjenötter.
Rödbetsterrin på rågbröd.

1 glas vin Gran Viña Sol Chardonnay, Spanien, ekologiskt.

Varmrätt

Oxfilé serveras med tryffelsås, kryddig potatisgratäng samt smörstekta kantareller, betor, sockerärtor och småtomater.

Vegetariskt varmrätt

Bönbiff på mungbönor och kikärtor serveras med paprikasås och potatiskaka samt kantareller, betor, sockerärtor och småtomater.

1 glas med påfyllning Hemisferio, Cabernet Sauvignon, Chile.

Kaffe och te med chokladpralin serveras efter middagen.

Kostnad

I priset (2018) ingår 1 glas ekologiskt mousserande vin till "champagneminglet", 1 glas vin till förrätten och 1,5 glas vin till varmrätten, kaffe/te med pralin samt underhållning. Vuxna; 645:- (utan alkohol 575:-), barn och ungdomar upp till 12 år; 200:-. Justerade priser för 2019 visas i september.

Nattmingel och dans

Efter middagen fortsätter baren att hålla öppet och det blir musik till studenternas egna band nämligen I, M och Y-banden. Här kan vi förvänta oss spontandans, nätverkande, tempo, skratt och mycket glädje!


Sidansvarig: ann-kristine.jarrendahl@liu.se
Senast uppdaterad: 2019-09-16