Göm menyn

Tekniska högskolans interna sidor

Restriktionerna släpper

(Uppdaterat 2021-10-06)

Den 29 september upphörde många av de restriktioner och rekommendationer som gällt under coronapandemin. LiU befinner sig nu på pandeminivå 1 vilket innebär det en successiv återgång till arbete och studier som kan se lite olika ut för olika delar av verksamheten. De grundläggande uppmaningarna att tvätta händerna, stanna hemma vid symptom och testa sig vid misstanke om covid-19 gäller fortsatt.

För teknisk/administrativ personal rekommenderas en mjuk återgång under oktober till kontoret, med ca 50 procents arbete på plats och 50 procent på distans, för att under november helt arbeta på plats på campus igen.

Tekniska fakultetens kansli (TFK) i D-huset är nu öppet för besökare. Studievägledningen arbetar växelvis på plats under oktober. Studenter som önskar träffa studievägledare uppmanas boka tid för digitalt möte på Studievägledningens hemsida. Det finns två olika kalendrar att välja mellan – en för digitala möten och en för fysiska samtal på campus.

Studenter som önskar boka möte för att diskutera utbytesstudier kan mejla utresehandläggare på outgoing@lith.liu.se.

För fullständig information om hur LiU hanterar virusutbrottet se denna sida.

 

Tekniska högskolans externa webb

 


Fyra LiTH-lärare prisas

Tekniska högskolans pris för framstående lärarinsatser går i år till Svante Gunnarsson, professor på ISY, Maria Lundqvist, universitetslektor på IFM, Ole Pedersen, universitetsadjunkt på ITN, och Fredrik Stahre, universitetsadjunkt på IEI.

Läs hela nyheten och motiveringarna här

Tekniska högskolan 50 år 1969-2019

Under hösten 2019 firades det 50-åriga födelsebarnet genom en rad olika aktiviteter. Tekniska Fakultetskansliet anordnade, med start den 10 september, en serie av föredrag, tårtkalas och avslutande golfturnering. Här kan ni se några ögonblicksbilder från festligheterna.

Bildspel från firandet

På gång

Disputationer LiU

Genvägar

Studentsidorna

Genuskkurs

 

Kontakt

Tekniska Högskolan
581 83 Linköping

Telefon: 013-28 10 00

Fler kontaktuppgifter

 


Sidansvarig: infogruppen@tfk.liu.se
Senast uppdaterad: 2021-10-20