Göm menyn

Tekniska högskolans interna sidor

Stegvis återgång till campus påbörjas i augusti

(Uppdaterat 2021-07-02)

Från och med 1 augusti går LiU över till det vi kallar pandeminivå 2. Den innebär bland annat en genomsnittlig fysisk närvaro på campus om maximalt 75 procent, grupper om max 300 personer samt att tillträde till lokaler är behovsstyrt. Att hålla minst armlängds avstånd till andra personer är fortsatt viktigt.

För teknisk/administrativ personal rekommenderas distansjobb till och med 30 september.

Tekniska fakultetens kansli (TFK) i D-huset är fortsatt stängt för fysiska besök. Studenter som önskar träffa studievägledare uppmanas boka tid för digitalt möte på Studievägledningens hemsida. Studenter som önskar boka digitalt möte för att diskutera utbytesstudier kan mejla utresehandläggare på outgoing@lith.liu.se.

För fullständig information om hur LiU hanterar virusutbrottet se denna sida.

 

Tekniska högskolans externa webb

 


Fyra LiTH-lärare prisas

Tekniska högskolans pris för framstående lärarinsatser går i år till Svante Gunnarsson, professor på ISY, Maria Lundqvist, universitetslektor på IFM, Ole Pedersen, universitetsadjunkt på ITN, och Fredrik Stahre, universitetsadjunkt på IEI.

Läs hela nyheten och motiveringarna här

Tekniska högskolan 50 år 1969-2019

Under hösten 2019 firades det 50-åriga födelsebarnet genom en rad olika aktiviteter. Tekniska Fakultetskansliet anordnade, med start den 10 september, en serie av föredrag, tårtkalas och avslutande golfturnering. Här kan ni se några ögonblicksbilder från festligheterna.

Bildspel från firandet

På gång

Disputationer LiU

utbildningsdag

Genvägar

Studentsidorna

Genuskkurs

 

Kontakt

Tekniska Högskolan
581 83 Linköping

Telefon: 013-28 10 00

Fler kontaktuppgifter

 


Sidansvarig: infogruppen@tfk.liu.se
Senast uppdaterad: 2021-07-02