Göm menyn

Tekniska högskolans interna sidor

Här finns information för dig som är anställd vid Tekniska högskolan, läser någon av våra utbildningar eller samverkar med oss på något sätt.

Smittspridningsåtgärder förlängs till och med 30 juni

2021-02-05: Med anledning av den ökande smittspridningen och skärpta restriktioner så har LiU:s krisledning beslutat förlänga de tidigare beslutade åtgärderna till och med 30 juni 2021. Tillträde till LiU:s lokaler är fortsatt begränsat och endast nödvändig fysisk närvaro får förekomma på campus. Möten, konferenser, besök och liknande måste genomföras digitalt eller ställas in.

Tekniska fakultetens kansli (TFK) tar inte emot fysiska besök i D-huset. Studenter som önskar träffa studievägledare uppmanas boka tid för digitalt möte på Studievägledningens hemsida. Studenter som önskar boka digitalt möte för att diskutera utbytesstudier kan mejla utresehandläggare på outgoing@lith.liu.se.

För fullständig och uppdaterad information om hur LiU hanterar virusutbrottet se denna centrala sida.

Tekniska högskolans externa webb

 


Fyra LiTH-lärare prisas

Tekniska högskolans pris för framstående lärarinsatser går i år till Svante Gunnarsson, professor på ISY, Maria Lundqvist, universitetslektor på IFM, Ole Pedersen, universitetsadjunkt på ITN, och Fredrik Stahre, universitetsadjunkt på IEI.

Läs hela nyheten och motiveringarna här

Tekniska högskolan 50 år 1969-2019

Under hösten 2019 firades det 50-åriga födelsebarnet genom en rad olika aktiviteter. Tekniska Fakultetskansliet anordnade, med start den 10 september, en serie av föredrag, tårtkalas och avslutande golfturnering. Här kan ni se några ögonblicksbilder från festligheterna.

Bildspel från firandet

På gång

Disputationer LiU

utbildningsdag

Genvägar

Studentsidorna

Genuskkurs

 

Kontakt

Tekniska Högskolan
581 83 Linköping

Telefon: 013-28 10 00

Fler kontaktuppgifter

 


Sidansvarig: infogruppen@tfk.liu.se
Senast uppdaterad: 2021-04-22